Flexibiliteit

 

Flexibiliteit is een factor die voor veel mensen niet mag ontbreken aan hun installatie. Met een conventionele installatie heeft u echter geen flexibiliteit. Een moderne elektrische installatie is hiervoor de ideale oplossing. Door middel van een drukknop is het mogelijk verschillende lichtpunten te schakelen, daar bij een conventionele installatie de bekabeling naar de schakelaar moet gebracht worden.

Met één druk op de knop bij het verlaten van de woning is het mogelijk een "alles-uit" functie in te stellen. Bij het indrukken van deze knop word er een sfeer actie geactiveerd die alle verlichting in de woning uitschakelt en indien gewenst de buitenverlichting voor een bepaalde tijd laat branden. 

Hoort u 's nachts een verdacht geluid in de woning? Dan kunt u met één druk op de knop alle verlichting in de woning laten branden, indien gewenst is het zelf mogelijk deze te laten knipperen als een alarm. 

Met een moderne installatie is het mogelijk om een drukknop een andere functie te geven zonder kap en breekwerken vooraf te gaan.

Om de veiligheid te verhogen is het mogelijk om een terugmelding van het branddetectie of alarmsysteem te koppelen aan het domotica systeem. Als het (brand-) alarm zou afgaan, dan krijgt hiervan u een melding op uw smartphone/tablet of computer.

 


De smartphone/tablet is een trend die aan populariteit wint. Via één toestel is het mogelijk de volledige woning te bedienen van slaapkamer tot kelder. Het is mogelijk de verlichting te dimmen, de rolluiken te laten zakken, gewenste stopcontacten te schakelen...

 


 Per kamer, desnoods per toestel, brengt Niko Home Control het elektriciteitsverbruik in kaart. Op het ecodisplay zie je steeds het huidige en sluimerverbruik. Zo zie je welke toestellen het meest verbruiken in stand-by. Beschik je over zonnepanelen, dan meet je bovendien hoeveel stroom je zelf produceert. Ga je de deur uit? Met één druk op de ecotoets schakel je automatisch de verlichting en stopcontacten uit of zet je de ventilatie en verwarming een graadje lager. Meteen zie je het verbruik dalen. Zo helpt Niko Home Control je besparen en verspilling tegen te gaan. Verstandig omspringen met energie is belangrijker dan ooit. Niet alleen uit budgettaire overwegingen, maar ook om de toekomst van onze planeet te vrijwaren. Niko Home Control stelt je in staat om het verbruik van gas, water en elektriciteit gedetailleerd op te volgen en sluimerverbruik op te sporen. Op het ecodisplay zie je op elk moment van de dag hoeveel energie de woning verbruikt en wat de zonnepanelen aan energie opleveren. Zo zie je meteen welke toestellen energie verspillen en kan je snel ingrijpen. Een druk op de ecotoets volstaat om het verbruik zichtbaar te laten afnemen.

Afdrukken

Contact gegevens:

 • Van Eenoo Simon
 • info@vaneeco.be
 • 0474 23 44 78
 • BTW: BE0657 781 645
 • Bank - Fortis:
 • BE47 0017 8913 4280
 • GEBABEBB

Maatschapelijke zetel:

 • Gemeenhofstraat 22
 • 8840 Oostnieuwkerke

 

 

 

Magazijn:

 • Oude Brugseweg 1B
 • 9910 Knesselare